úterý 6. října 2009

Novinky ve službě Microsoft MyPhone

Ačkoliv se netýká tento program prostředí Touch Flo, považuji tuto informaci za zajímavou pro většinu uživatelů zařízení s WM.

Není tomu tak dávno co Microsoft spustil novou synchronizační službu pro telefony s OS WM, nyní máme k dispozici novou verzi aplikace MyPhone, která se již stala součástí výbavy všech nových zařízení s WM.

Nová verze nabízí poměrně hodně nového ale již ne pro všechny. Jak to myslím? S novou verzí přichází tzv. prémiové funkce (v našem kraji by měly být podporovány všemi operátory) Nyní jsou k dispozici zdarma na zkušební období 60dnů, poté by měly být zpoplatněny měsíčním poplatkem cca. 100kč

Jedná se o následující funkce:

Najít ztracený telefon - nalezne telefon na základně poslední známé polohy GPS při poslední synchronizaci
Uzamknout telefon - služba MyPhone se pokusí uzamknout telefon kódem PIN
Smazat telefon - služba MyPhone vymaže obsah telefonu (kontakty, upomínky, dokumenty, sms, úkoly či fotografie)
Nechat zvonit telefon - telefon bude vyzvánět po dobu 60 vteřin i v přívadě, pokud máte nastaveno tiché vyzvánění nebo vibrace

Co se týká rozšíření funkcí pro "standardní" uživatele, jde především o možnost zasílání fotografií na webech sociálních sítí za účelem jejich sdílení (Windows Live, Facebook, Flickr, MySpace) a to buď z webového rozhraní nebo telefonu.


QR kód pro přímé stažení do telefonu:

1 komentář:

Johny_G řekl(a)...

Ačkoli jsou zejména bezpečností prvky nesporně zajímavé, beztak mě nejvíc nadchla podpora složek v záloze multimediálního obsahu. Při zkoušení ROMek mě to neustálé třídění už vytáčelo k nepříčetnosti :-).